Size Exclusion

Size Exclusion Chromatography (SEC) reprezinta modul cel mai reprezentativ de separare a polimerilor. SEC este denumirea generala pentru metoda cromatografica de separare a unui amestec de componente pe baza dimensiunii moleculelor atunci cand proba trece printr-o coloana cu particule poroase. Moleculele mari nu penetreaza sau penentreaza porii ...

Size Exclusion Chromatography (SEC) reprezinta modul cel mai reprezentativ de separare a polimerilor. SEC este denumirea generala pentru metoda cromatografica de separare a unui amestec de componente pe baza dimensiunii moleculelor atunci cand proba trece printr-o coloana cu particule poroase. Moleculele mari nu penetreaza sau penentreaza porii doar partial, in timp ce moleculele mai mici au acces. In metoda SEC moleculele mari elueaza in prima parte urmate de moleculele mai mici care elueaza la sfarsit. Cromatografia pe baza de dimensiuni este singure metoda care nu implica o interactiune cu faza stationara prin adsorbtia substantelor dizolvate.

Termenii SEC, GFC (gel filtration chromatography) si GPC (gel permeation chromatography) se refera la aceeasi tehnica de cromatografie. In GFC se utilizeaza o faza mobila apoasa, iar in GPC se utlilizeaza o faza mobila organica. 

Mai mult

Size Exclusion Exista 74 produse.

pe pagina
Se arata 1 - 12 din 74 produse
Se arata 1 - 12 din 74 produse