Click for more products.
No produts were found.

Electric pilar uni MSE1

Brand:

CATALOG MOBILIER ITES

 -------------------------------------------------------------------------------------------

CERERE DE OFERTA

Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Description

Electric pilar uni MSE1

  • O pare importantă în dotarea laboratoarelor de astăzi este un echipament mediu complet, fie prin instalațiile electrice împreună cu prizele pentru 230V sau 400V, distribuția apei reci și calde, drenajul apei sau a diferitelor medii gazoase, aerul comprimat, vidul, gazele de înaltă puritate ex. heliu, hidrogen etc.
  • Bineînțeles că trebuie să existe siguranța de distribuție a mediilor și aspectul funcțional și estetic prin terminarea lor cu prize sau robineți.
  • ITES Vranov folosește pentru aceste medii integrate în mobilierul de laborator doar produse de top a mărcilor internaționale pentru a garanta siguranța si fiabilitatea.
  • Toate componentele electrice ca de exemplu prizele pentru 230V, întrerupătoarele pentru iluminat, ventilatorul sunt marca LEGRAND sau SCAME. Elementele care sunt montate în interiorul mobilerului au un grad de protecție minim IP 55. Sunt produse dintr-un termoplastic rezistent, care are calitatea de ignifugare si a prafului respingător pentru suprafață.
  • Toate armăturile pentru apă, gaz, aer comprimat și vid sunt produse din alamă solidă. Aceasta este tratată la suprafață cu pigmenți din epoxi-poliester, ce cauzează ca armatura să fie nu corodeze. La fel sunt tratati si robineții. În plus, orice robinet pentru gaz are un sistem de siguranță împotriva deschiderii accidentale.
  • Pentru distribuția apei demineralizate se foloses armături speciale, prin care nu nus e ajunge la contactul dintre media și metal.
  • Un tip special de elemente media sunt armăturile din oțel inxodabil și supape de reglare a presiuni, debitului pentru gaze pure precum și dușuri de siguranță pentru ochi sau tot corpul.
  • În dotarea standard a meselor și nișelor sunt chiuvetele si tăvițele de scurgere din oțel inoxidabil, ceramică naturală polipropilenă, Durcon, Corian sau piatră artificială. Eele se deosebesc nu doar prin mărimile sale, dar în special prin scopul de întrebuințare și rezistență la agenții chimici și temperaturi ridicate.
  • ITES Vranov oferă soluție completă și în faza de pregătire a mediilor pentru pozițiile mobilierului. Specialiși noștri sunt capabili sa definească mediile în așa fel pentru a fi compatibile cu mobilierul nostru și a îndeplini toate cerințele de siguranță. Suntem capabili a vă pregăti un desen tehnic cu descrierea și racordul mediilor individuale pentru a efectua foarte ușor lucrările de construcții prin acest desen.

CATALOG MOBILIER ITES

MSE1-stalp electric unilateral

Product Details

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in