Click for more products.
No produts were found.

Safety cabinets

Brand:

CATALOG MOBILIER ITES

 -------------------------------------------------------------------------------------------

CERERE DE OFERTA

Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Description

Emergency cabinets

  • ITES Vranov pune mare accent pe siguranța în laborator. De accea în sortimentul nostru sunt incluse și dulapurile de siguranță. În spectru mai larg, le împartim în 2 mari categorii: dulapuri de siguranță pentru combustibil în conformitate cu EN 14470-1 și dulapuri de siguranță pentru acizi
  • Dulapurile de siguranță pentru substanțe inflamabile
  • Oferite de compania ITES Vranov, dulapurile sunt produse de fabrica recunoscută la nivel mondial ASECOS GmbH din Germania. Toate dulapurile sunt certificate conform EN 14470-1. În general, acestea pot fi împărțite în dulapuri cu rezistență la foc 30 de minute și 90 de minute. Suplimentar se pot livra și dulapuri cu rezistență la foc 60 de minute.
  • Principiul de funcționare a dulapurilor de siguranță pentru substanțe inflamabile este de a ține substanțele departe de foc, substanțe care ar putea prin proprietățile lor se extinde sau sunt mai greu de stins. Dulapurile au o construcție specială care la temperatura mediului de peste 50 ° C le închide ermetic. În aceste dulapuri nu ar trebui sa fie depozitate substanțe cu proprietăți corozive. Ele ar trebui sa fie exhaustate..
  • Având un portofoliu larg de dulapuri pentru substanțe inflamabile, în acest catalog tehnic vă prezentăm modelele cel mai des utilizate.
  • Dulapurile de siguranță pentru substanțe inflamabile sunt livrate și în alte dimensiuni și modele. Dulapurile mici pentru substante inflamabile pot fi produse și cu sertare. Opțional se pot livra și cu ventilator special. Pentru o eficiență și siguranță mai mare, toate dulapurile ar trebui conectate la un sistem de aerisire.

Dușurile de siguranță pentru ochi și corp, astăzi fac parte din echipamentul standard al fiecărui laborator în care se utilizează acizi sau alți reactivi și soluții chimice, care prin proprietățile lor pot afecta negativ sănătatea personalului. Rolul lor principal este de a oferi protecție rapidă și eficientă în cazul contactului accidental al substanțelor chimice cu anumite părți are corpului, în special la contactul cu ochii sau părți ale feței.

CATALOG MOBILIER ITES

1-dulapuri de siguranta

2-dulapuri de siguranta

Product Details

Menu

Share

QR code

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in